Ja, jag samlade på grisar..

Jag blev ”klassens gris” (påhittig klass javisst..) och hade 3-400st grisar hemma hos mig förut. På landet idag fick jag ett litet ryck och letade upp en del av samligen. Nostalgi på hög nivå, kände mig som 10 år igen när jag satt där med alla mina grisar runtomkring mig. Lilla lyckan!!

Varje gång jag fyllde år fick jag 1 gris, eller aa…. flera. Kommer ihåg när jag blev tonåring och inte tyckte det var lika coolt att samla på grisar längre, hur jobbigt det blev under födelsedagar då släkten inte riktigt ville förstå att jag nog gärna ville ha något annat än en rosa gris.

Porslinsgrisar. Glasgrisar. Muggar. Pennor. Godis. Gossedjur. Lera. Magneter. Papper. Sugrör. Block. Osvosv. Finns nog inget jag inte hade, förutom en levande gris. OJ som jag ville ha en minigris, dock intalade mina föräldrar mig att en minigris inte trivdes sådär jättebra i en lägenhet mitt i stan, haha.

Hur som helst, hittade som sagt delar av min samling på landet:

IMG_9097m

IMG_9116

Beskrivs med l y c k a

Mamma var underbar och sydde en grisdräkt till mig till en maskerad en gång. Alla ville vara söta katter utom jag som var gris. Borde ha en bild på den någonstans!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>