Adrenalinkick vs dumdristighet

Att befinna sig i 3 länder och 4 städer under en dag är ganska starkt jobbat! Efter min audition hade jag många timmar över och mötte upp Jonathan som jag inte träffat på snart två år för en rundtur. Blev HELT såld på Malmö, varför jag har jag aldrig varit där innan?!

Vi hamnade på kajen vid Öresundsbron mittemot Danmark och fick en otroligt bra idé. Surprise. Såg en på tok för hög trävägg vid vattnet som jag självklart skulle jag ta en bild på. Eller med?! Från början mer som ett skämt, men insåg ganska snabbt att varken jag eller Jonathan kunde hejda mig från att klättra upp.

”My, har du väl bestämt dig för något finns det ingen chans att stoppa dig, det är bara att gilla läget, vara beredd med telefonen och hoppas att inget går fel!”

 

olk trodde jag var knäpp och stannade upp. Så här i efterhand är jag ganska glad att jag inte ligger på sjukhus nu… Ibland är mina idéer rätt dumma, men adrenalinkickarna tar över 😉

Hur som helst, fick skjuts till Köpenhamn och sedan flög jag över till Bergen i Norge för att träffa härliga efterlängtade vänner. Jag är HELT KÄR i den här staden! Alla som har chans, åk hit!!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>