Analys av ordet positivitet

Från att ha umgåtts med folk 24/7 blev jag nu helt ensam på hotellrummet när Elin lämnade mig för Oslo igår. Så tyst och lite ensamt. Igår analyserade jag sönder ordet ”positivitet” då det inte var många kunder i butiken, något som resluterade i en A4 med tankekarta, något som i sin tur resluterade i en dikt i samma ämne. Tänk vad jag, speciellt i ett sådant här jobb, önskar att jag kunnde peppa igång varenda lite själv, få alla att förstå att positivitet inte kommer gratis utan är ett val. Att motivation hänger samman med drivkraft som i sin tur hänger samman med mål. Har du inget mål kommer du heller inte känna någon motivation vilket gör att du inte får någon drivkraft framåt, vilket i sin tur gör att positiviten sänks, garanterat! En fejkad positivitet funkar, men den varken varar länke eller håller för dig själv eller andra.

Så, idag ska jag ha ett tydligt mål på jobbet, kortsiktigt. Jag ska vinna en tävling, punkt.

IMG_9479 kopiera

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>