Hemlängtan eller bara glädjetankar

Hade aldrig trott att jag behövde vila så mycket, trodde lätt att jag kunde gå ut och kötta idag igen på fält men tur nog insåg andra bättre än jag att vi alla behövde en dags vila. Så tanken blev direkt att ta en tripp (7 timmar tåg) till Oslo för att hälsa på vänner och gå på casting till en Norsk reklamfilm, men det blev en tripp till sängen istället där jag har spenderat stora delar av dagen… Fy för att vara lat, man blir ju bara ännu segare!

NU däremot, nu smäller det! Bra kväll garanterat! Ut och träffa Bergenbor! Har dock drömt om Gröna Lund två nätter i rad nu, de har utbildningshelg där för alla nya och det tar emot en del att inte vara med… Gröna Lund är ändå en trygghet för mig och när allt är rörigt här är det klart man saknar något som är tryggt och som ger både energi och enorm glädje!

Sen hittade jag en film, en nyligen inspelad, som gjorde att jag fick ännu mer hemlängtan. Vissa personer saknar man verkligen!

IMG_9522

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>