Kan man kalla det detox? ;)

Så SJUKT hungrig!! Tur att jag har en teamleader som är lika knäpp och tävlingsinriktad som jag är, igår bestämde vi oss för att ha en ”mat-vecka”. En matvecka låter ju i och för sig ganska härligt, icke sant?! Men, så här är planen

Måndag: Frukt + grönsaker

Tisdag: Protein

Onsdag: Flytande (Amina fyller 21… ska jag mixa en tårta?!)

Torsdag: Nutrilett

Fredag: Fisk + morötter

Lördag: LCHF

Insåg precis hur sjukt provocerande det där lät, men nej vi ska inte droppa en massa kilo. Jag menar, frukt innehåller mängder med socker och likaså nutrilett. LCHF vågar jag inte ens uttala mig om utan att få lchf-lovers efter mig. Men, vi båda vill komma igång med träningen, vi båda ville få ett nytt motivationsmål i säljet (hur man nu kan hitta det genom detta är ju en himla bra fråga, men vi lyckades läskigt bra) och är sjukt tävlingsinriktade, ingen kommer fuska! Ni kan ju själva tänka er hur mycket jag längtar inför i morgon, sitter här och är sjukt hungrig efter att ha ätit som en kanin idag, tänk vad taggad jag är inför i morgon, säljet kommer gå som smort 😀

Optimismen och optimisten har talat….

Självklart sitter jag och söker på karamellkungen nu, dregglar lite lätt!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>