Magnum 5 kisses – recension och jobb

Magnum har kommit ut med 5 nya smaker som jag var med och gjorde reklam för. Michael Bindefeldt AB stod bakom reklamkampanjen och jag fick åka runt till olika media, bl.a. finestkontoret (video på det finns tydligen…), olika TVredaktioner, tidningsredaktioner och bloggare, och leverera glassen ”First Kiss” och ”Loving Kiss” beroende på deras personlighet.

Innan jag berättar mer måste jag bara, helt utan sponsring, rekommendera de nya magnumglassarna! Visst att de är lite mindre än orginalet och att vissa vill klaga på att man betalar för en fin förpackning, men, innehållet är då värt allt! De nya glassarna är inspirerade från den franska bakverksvärlden Patisserie och tänket är ”bakverk på pinne”. Hellyckat med andra ord!

Jag blev stylad av bästa Mia Högfeldt och det bar iväg på morgonen med en rosa kudde, ett helt gäng med glassar, personliga vykort och annat skoj. Väl framme på redaktion och personen som skulle få glassen levererades allt med min otroligt vackra franska brytning (observera att jag aldrig i hela mitt liv pratat franska tidigare…) och en del teaterspex. Jag och en fransos var även med på GBs pressvisning för ett tag sedan, där det fanns glass i mängder och underbart skapade miljöer! Tumme upp för eventen och glassarna!

IMG_7010

IMG_6966

image_1362085023855903m

IMG_7581 kopiera

IMG_7722

Här är även några av resterande nyheter. Cornetto Popcorn kan vara bland de godaste jag ätit, mest för att de inte snålat på kolasåsen som i princip täcker hela glassens insida!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>