Hämta styrka

Förra söndagen sa jag hejdå till Bergen och begav mig till Sverige för 1 vecka med jobb. Efter att ha åkt hem till Sverige och varit igång och jobbat mellan ca 05.00-01.00 för många dagar i rad dog min kropp lite. Jag kom knappt upp ur sängen och att åka in till stan och vistas bland en massa människor blev mentalt jobbigt! I lördags, min första lediga dag, tog det mig 5 timmar att ta mig från sängen och ut genom dörren. Nog för att Bergen är världens finaste stad, med trevliga och charmiga människor, men att komma hem till Stockholm gjorde mig tårögd. Vissa saker och vissa personer hade jag saknat obeskriverligt mycket och det känns rätt jobbigt att behöva åka tillbaka i morgon!

Med en feber och förkylning har hur som helst hunnit med tre inspelningsdagar till Äkta människor, en tripp till Göteborg för en visning för WSP Future Cities, två möten och ett eventuellt speakerjobb i eftermiddag. Å jag håller med, det här låter ju som ”en dans på rosor”, trevliga jobb och inget ansträngande. Helt rätt, jag älskar mina jobb, men ibland tar kroppen mer stryk än man själv kan påverka och jag är väldigt dålig på att lyssna på kroppens signaler, gissar att det är många som känner igen sig i det 😉

Hur som helst, det är tydligen Valborg idag, se där! Alla vänner verkar åka till både Lund och Uppsala för att få njuta maximalt av festandet. Vilket tur, då festar de för mig med, för festa är nog det minsta jag vill just nu!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>