Att må bra

Mina senaste dagar har verkligen varit ett skämt! När man är van att hålla en energinivå till 1000 och studsa runt med överskottsenergi blir det rätt ovant när man plötsligt inte kan röra sig för man är så trött och har så ont! Valborg blev ju inget direkt firande, mötte upp ett härligt filmteam som skulle ut och fira sin första shoot i en ny film. Men därifrån minns jag inte mycket mer förutom att jag satt och skakade av smärtan i korsrygg/ländrygg/mage och hade riktigt svårt att andas. Var tydligen rätt apatisk. Rätt pinsamt enligt mig då jag gärna vill stå på egna ben och inte vara beroende av andra vilket jag blev den kvällen. MEN, nu mår jag äntligen fint igen, inga smärtor och är tillbaka i Bergen. Sitter på ett vandrarhem mitt uppe i bergen med en massa pratglada engelsmän, sköj!

Hälsade på lite under inspelning dagen innan jag åkte. Älskar folk som verkligen brinner för det de gör, helt underbart!

IMG_0005

En minst sagt ocharmig bild, men vågar inte ens tänka på hur ont jag hade haft! Ibland får man känna sig lite ynklig och det här var minst sagt ett sådant tillfälle. Efter en sjuk resa till Norge med så mycket smärta vill jag mer än något annat ha någon att sova med, men icke, själv uppe i Bergen var jag!

IMG_0026

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>