Skrattade tills jag spydde

Jag har hittat det mest värda sättet att spy på! På tal om att må bra. Har aldrig hört talas om någon som spytt p.g.a. att han/hon skrattat för mycket, på riktigt alltså. Men det hände då mig för några dagar sedan. Får fortfarande ont i magen när jag tänker på det då det är så fruktansvärt kul, å det absolut roligaste med det är att ingen förstår hur kul det egentligen är!

För några nätter sedan fick jag reda på att en vän ska medverka i en film, tragiskt nog är det detta som är det roliga (inte att han ska medverka, han e grym, men omständigheterna fick mig att vika mig dubbel av skratt). Skriver till honom mitt i natten å ber honom ringa mig vilket han gör dagen efter. Så fort jag svarar viker jag mig dubbelt av skratt igen, kan inte få ur mig ett enda ord (haha pinsamt nog skrattar jag för mig själv nu med). Jag ligger på golvet utanför toaletten o fortsätter skratta medan han konstaterar att jag nu måste dela med mig av det roliga, men jag är tvungen att avbryta samtalet och slänga på luren då jag börjar spy för jag skrattat så mycket. Hur sjukt är inte det?! Det här måste ju, i särklass, vara det mest värda sättet att spy på! Det värsta/roligaste/sjukaste är att ingen någonsin kommer förstå det komiska i situationen, har alltså ingen jag kan skratta med haha.

Delvis tillhörande bilder. Hahaha åh, nu mår jag rätt bra här i mitt rum i Bergen!

IMG_8692

film1

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>