Allt man må hinna med i Sverige

Hua! Jag bor i Europas regnigaste stad – Bergen. Kommer hem till Stockholm, som haft strålande sol och upp till 25 grader, över en helg och lyckas på något sätt dra med mig regnet och låta solen åka till Bergen. Men, jag gillar ju regn så…

Blev inkallad till en provfilmning för en utbildningsfilm á ”high school-serie” idag, spännande! En blandning av reklam, utbildningsmaterial och serie, inte helt fel. Disskuterat just hur sjukt det måste vara att spela in en serie, tänk vänner. Hur brutalt mycket de tjänar på att ”leva ut sin karaktär i media”.

Tur att man hunnit med en del i Sverige trots allt, jobbat med Tabasco (ser ni vår sjukt coola bil), åkte till Göteborg sist också för en visning, träffat allt för härliga människor och fått må rätt bra. Nu blir det till att säga hejdå till alla (haha känns så dramatiskt, kommer hit stup i kvarten, flygit mer senaste två månaderna än jag gjort sammanlagt de senaste åren…)

 
20131311431398110_sbig
974867_10201394756457189_683749713_n
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>