Någon som åker wakeboard?

Blev så sjukt sugen på att åka till landet, dra på mig våtdräkten och ut med båten och wakeboarden! Det är verkligen något jag kan längta efter. Har alltid trivts otroligt bra i vattnet och på wakeboarden känns allt så härligt på något sätt. Önskar att jag kunde spendera mer tid på landet och köpa en trixbräda, vore riktigt kul att se hur mycket man kan lära sig själv!

Minns att jag gick på ett ”vattenskidläger” för några somrar sedan, totalt meningslöst. Vi fick åka två åk per dag i 4 dagar… resterande tid fick man sitta och prata. Nej, på med skidorna och testa själv så hittar man alla knep, tumme upp för vattensporter!

IMG_0258l1ll

IMG_0257

Haha härlig färgkontrast i bilderna… De har nog fått en liten mättad blå ton… 😉

Bilder digitalkamera 238 kopiera

Bilder digitalkamera 207 kopiera

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>