Direkt från Bergen

Salg, salg og åter salg. Det er vad som sker hær just nu. Mycket fina kundkontakter under dagarna men vissa dagar, som denna, vill man mest græva ner sig lite! tumme upp føratt Alex kommer hit snart! Vi bor som i ett kollektivhær, trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle bo så hær, med saker akkurat øverallt, en kompost bredvid min sovplats, diskhøgen utspridd øver hela leiligheten åmer kvavt æn någonsin. æven om det på sitt sætt har sin lilla charm har jag børjat trøttna på det…

Tydligen har norrmæn mye enklare att førstå oss æn vad vi (jag…) har att førstå dem, med alla svenskar på kontoret blir det något typ av svorskt språk! Hur som helst, skullekunba berømma denna stad i mængder men låter bli (før rolig læsnings skull 😉 )

 

 

Igår fick jag ett besked som gjorde att glædjeyårarna børjade rinna lite lætt på stand, nu må jag dokk vara sådær æckligt dryg og ikke berætta någe, men førhoppningsvis kommer det mer kul (å då vældigt kul) info om 2 månader :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>