Om My

My, 20årig tjej från Stockholm. Jag jobbar bland annat som frilans inom teater, skådespeleri/film och media och älskar alla nya utmaningar jag hela tiden sätts inför. Att träda in i olika karaktärer är en helt otrolig känsla som blir både unik och lärorik!

Som den nyfikna och framförallt äventyrslystna person jag är kan jag inte få nog med underbara idéer! Det uppstår en slags lyrisk känsla, och entusiasmen tar fart på en gång! Kontakta mig gärna för samarbete, jag jobbar även med event/PR på olika plan och diskuterar hemskt gärna idéer och förslag.

Jag har studerat både Retorik och Ledarskap genom Drama och framför här även en positiv sida om hur du självsäkert med ändå ödmjukt kan marknadsföra dig själv och andra. En sida där du förhoppningsvis får inspiration, tankar och idéer som du sedan inte lägger på hyllan, utan faktiskt förverkligar!

Så, ta några djupa andetag,

Go all in, ladda med energi och kör!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>